Chrissan

Promenad och yin-yoga

Efter jobbet idag hade jag lite energi kvar. Gick en promenad och uppmärksammade att det var betydligt ljusare ute än när jag promenerade sist för en vecka sen. 


När jag kom hem körde jag lite yin-yoga medan potatisen kokade på spisen och fisken var i ugnen. 

Jag saknar yin-yogan då Friskis yoga är mer dynamisk vilket jag visserligen också behöver. Jag köpte en app för ett tag sen men har inte kommit mig för att prova något av passen där. Vila dig i form med yin-yoga heter den och innehåller ett flertal yoga-pass anpassade till olika saker och i olika längder. Idag provade jag Lugna passet. Ett pass på ca 20 min med 4 övningar. Helt perfekt!
Kan verkligen rekommendera den appen även om den kostar lite. 

Söndag

Körde ett välbehövligt yoga-pass på Friskis på fm. Det har vart en tung vecka, men insiktsfull på flera plan. 


Tar med mig insikterna och andningen från yogan in i nästa vecka.

En veckade vi går från januari till februari, en vecka då jag ska yoga mera och en vecka som kommer avslutas med en fotbollshelg. 

Energibehandling

Igår kväll var jag på mitt livs första alternativbehandling. Jag hade bokat mig på Energibehandling i grupp. Visste egentligen inte mer än vad som står att läsa på företagets 

Vi var 8 kvinnor varav en jag faktiskt kände. Sånt tycker jag är skönt i nya sammanhang. 


Vi fick ligga på varsin madrass under en varm filt och lyssna på lugn musik medans utövaren gick runt och gav energier. Dels öppet i rummet men dels till var och en. 

När hon höll sina händer vid mina fötter kände jag en sån stark värme. Jag som haft svårt med värme kände att det ändå var en behaglig värme. 

1,5 timme höll vi på. Kändes som lag legat där en kvart när hon sa att vi skulle börja väcka kroppen. 

Alla fick vi varsit budskap som hon känt när hon gett energi just till var och en. 

Jag fick med mig att hon sett en mycket gammal man med nordiskt ursprung och som sa till mig att jag behöver bli mer jordisk. Jag ska gå ut mer i naturen, gärna ut och sätta mig på en sten i skogen. 

Jag har tagit till mig budskapet (även om jag kan erkänna att det känns lite flummigt) och tolkat det utifrån sen här veckans aha-upplevelse. 

Nästa gång jag ska till henne är den 9 februari, då är det Fullmånemeditation i grupp. Ser verkligen fram emot det.